Motion & Emotion

De Nieuwe Peugeot 208

Binnenkort te ontdekken

Meer
 
 
 

Nieuwe Wagens

Peugeot New 508

Ontdek de nieuwe Peugeot 508, de premium berline met een gedurfd design, compromisloze kwaliteit en hoogtechnologische uitrusting voor een intense rijervaring.

Citroën C5 AirCross

Ontdek de New Citroën SUV C5 Aircross! De meest comfortabele en moduleerbare SUV in zijn segment, met een ophanging met Progressive Hydraulic Cushions

Peugeot C4 Cactus

New Citroën C4 Cactus laat een frisse en originele wind waaien door het segment van de compacte berlines. Zijn zuiver, monolithisch silhouet pronkt met de typische grafische elementen van het Citroën-universum die zijn vloeiende koetswerk onderstrepen, zoals de Airbump® onderaan de deuren, de doorlopende ruiten en zijn zwevend dak, zijn dubbeldekse voorzijde en de brede lichtsignatuur met 3D-effect met leds achteraan

Peugeot Rifter

De nieuwe PEUGEOT Rifter valt op door zijn uitgesproken robuuste styling. Zijn modern hightech-interieur is opmerkelijk ruim en modulair en nodigt uit tot een unieke levenswijze.

Peugeot C3 Aircross

Citroën lanceert in 2017 een SUV-offensief zonder weerga met de onthulling van twee nieuwe voertuigen. Na de C5 AIRCROSS die op het autosalon van Shanghai werd onthuld, is het de beurt aan de CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV om in de spotlight te staan! Deze tweede, compactere SUV is verkozen tot gezinswagen van het jaar 2018.

Peugeot 3008

Laat u verleiden door het stoere front van de SUV PEUGEOT 3008 dat wordt gedomineerd door de grille met verchroomd en geprofileerd blokkenmotief geflankeerd door katachtige en verfijnde Full LED-koplampen. Bewonder de vloeiende en dynamische lijnen, geaccentueerd door een elegante chroomlijst in de spatborden.

De even unieke als uitgesproken persoonlijkheid van de SUV PEUGEOT 3008 wordt geaccentueerd door een Black Diamond dak en een glanzend zwarte strook achteraan met geïntegreerde LED-lichten met 3 strepen die zowel overdag als ‘s nachts branden.

Lanceringsweekend op 23 & 24 November

In de kijker

Peugeot New 508

Peugeot New 508

Staat: Nieuw
Merk: Peugeot
Model: New 508
Brandstof: Diesel
Type: Berline
Emissie klasse: Euro 5
Garantie: 12 Maanden
Transmissie: Manueel
Aantal versnellingen: 6

Meer...')}}