Citroën Herondekt de Compacte Berline

De Nieuwe Citroën C4

Te ontdekken in onze showroom!

Meer
 
 
 

Nieuwe Wagens

Citroën C5 AirCross

Ontdek de New Citroën SUV C5 Aircross! De meest comfortabele en moduleerbare SUV in zijn segment, met een ophanging met Progressive Hydraulic Cushions

Citroën New C4

Citroën C4

Staat nu bij ons in de toonzaal!

De nieuwe generatie berline is ongezien. Ze herneemt de codes uit het segment van de compacte wagens en voegt er de volledige Citroën identiteit aan toe

Peugeot Rifter

De nieuwe PEUGEOT Rifter valt op door zijn uitgesproken robuuste styling. Zijn modern hightech-interieur is opmerkelijk ruim en modulair en nodigt uit tot een unieke levenswijze.

Citroën C3 Aircross

Citroën lanceert in 2017 een SUV-offensief zonder weerga met de onthulling van twee nieuwe voertuigen. Na de C5 AIRCROSS die op het autosalon van Shanghai werd onthuld, is het de beurt aan de CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV om in de spotlight te staan! Deze tweede, compactere SUV is verkozen tot gezinswagen van het jaar 2018.

Peugeot Peugeot 2008

Na de 208 vernieuwt Peugeot nog een andere bestseller in zijn gamma: de 2008. De SUV wordt hoekiger dan het uitgaande model en lijkt wel een gekrompen 3008. Lancering Nu januari 2020.

Benzine, diesel of elektrisch

Net als de 208 krijgt de 2008 verschillende aandrijflijnen. Bij de lancering voorziet Peugeot meteen benzineversies, diesels en een elektrische versie. De benzineversies beginnen bij een 1.2 driecilinder, met vermogens van 100, 130 en 155 pk. De 1.5 BlueHDi-viercilinder diesel is er met 100 en 130 pk. De krachtigste motoren zijn gekoppeld aan een achttrapsautomaat, de instapmotoren aan een manuele zesbak.

Peugeot Peugeot 208

De opvolger van de Peugeot 205, 206, 207 en 208 heet opnieuw 208. Hij krijgt een elektrische versie. Die maakt de toegang tot elektrisch rijden gemakkelijk!

Opladen
De batterij bewaart 50 kWh aan elektriciteit. Volgens de WLTP-cyclus levert dat een rijbereik op van 340 kilometer. Herladen kan via een klassiek thuisstopcontact, een versterkt GreenUp-stopcontact laadt de auto op in 16 uur. Een WallBox beperkt de laadtijd tot 5 uur 15 (driefasig, 11 kW) of 8 uur (enkelfasig, 7,4 kW).

Alle keuze!
Ook verkrijgbaar in benzine en diesel motoren zowel manueel als automaat

Peugeot Peugeot 3008

Ontdek de nieuwe SUV Peugeot 3008 met zijn unieke design als echte SUV. Hij straalt kracht en verfijning uit, is dynamisch en fraai gelijnd. De moderne en bijzondere Peugeot i-Cockpit® en de talloze innovatieve systemen aan boord bezorgen je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dankzij de efficiënte benzine- en dieselmotoren, of de krachtige en zuinige Plug-In Hybrid wordt het rijden een genot.

Wij maken de brug!

Donderdag (hemelvaart) 13/05 zijn we gesloten wij maken de brug vrijdag en zaterdag. Vanaf maandag 17/05 staan wij terug paraat!

In de kijker

Citroen C5 AirCross

Citroen C5 AirCross

Staat: Nieuw
Merk: Citroën
Model: C5 AirCross
Brandstof: Diesel
Type: SUV/4x4
Emissie klasse: Euro 5
Garantie: 12 Maanden
Transmissie: Manueel
Aantal versnellingen: 5
Uitrusting
Boordcomputer
ABS

Meer...')}}