Motion & Emotion

De Nieuwe Peugeot 2008

Te ontdekken in onze showroom!

Meer
 
 
 

Nieuwe Wagens

Citroën C5 AirCross

Ontdek de New Citroën SUV C5 Aircross! De meest comfortabele en moduleerbare SUV in zijn segment, met een ophanging met Progressive Hydraulic Cushions

Citroën C4 Cactus

New Citroën C4 Cactus laat een frisse en originele wind waaien door het segment van de compacte berlines. Zijn zuiver, monolithisch silhouet pronkt met de typische grafische elementen van het Citroën-universum die zijn vloeiende koetswerk onderstrepen, zoals de Airbump® onderaan de deuren, de doorlopende ruiten en zijn zwevend dak, zijn dubbeldekse voorzijde en de brede lichtsignatuur met 3D-effect met leds achteraan

Peugeot Rifter

De nieuwe PEUGEOT Rifter valt op door zijn uitgesproken robuuste styling. Zijn modern hightech-interieur is opmerkelijk ruim en modulair en nodigt uit tot een unieke levenswijze.

Citroën C3 Aircross

Citroën lanceert in 2017 een SUV-offensief zonder weerga met de onthulling van twee nieuwe voertuigen. Na de C5 AIRCROSS die op het autosalon van Shanghai werd onthuld, is het de beurt aan de CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV om in de spotlight te staan! Deze tweede, compactere SUV is verkozen tot gezinswagen van het jaar 2018.

Peugeot Peugeot 2008

Na de 208 vernieuwt Peugeot nog een andere bestseller in zijn gamma: de 2008. De SUV wordt hoekiger dan het uitgaande model en lijkt wel een gekrompen 3008. Lancering Nu januari 2020.

Benzine, diesel of elektrisch

Net als de 208 krijgt de 2008 verschillende aandrijflijnen. Bij de lancering voorziet Peugeot meteen benzineversies, diesels en een elektrische versie. De benzineversies beginnen bij een 1.2 driecilinder, met vermogens van 100, 130 en 155 pk. De 1.5 BlueHDi-viercilinder diesel is er met 100 en 130 pk. De krachtigste motoren zijn gekoppeld aan een achttrapsautomaat, de instapmotoren aan een manuele zesbak.

Peugeot Peugeot 208

De opvolger van de Peugeot 205, 206, 207 en 208 heet opnieuw 208. Hij krijgt een elektrische versie. Die maakt de toegang tot elektrisch rijden gemakkelijk!

Opladen
De batterij bewaart 50 kWh aan elektriciteit. Volgens de WLTP-cyclus levert dat een rijbereik op van 340 kilometer. Herladen kan via een klassiek thuisstopcontact, een versterkt GreenUp-stopcontact laadt de auto op in 16 uur. Een WallBox beperkt de laadtijd tot 5 uur 15 (driefasig, 11 kW) of 8 uur (enkelfasig, 7,4 kW).

Alle keuze!
Ook verkrijgbaar in benzine en diesel motoren zowel manueel als automaat

Zomermaand Juli & Augustus

Beste Klanten,In de maand juli & Augustus zijn wij zaterdags niet geopend.Ook is ons jaarlijks verlof van maandag 13/07 tot en met maandag 27/07

In de kijker

Citroen C5 AirCross

Citroen C5 AirCross

Staat: Nieuw
Merk: Citroën
Model: C5 AirCross
Brandstof: Diesel
Type: SUV/4x4
Emissie klasse: Euro 5
Garantie: 12 Maanden
Transmissie: Manueel
Aantal versnellingen: 5
Uitrusting
Boordcomputer
ABS

Meer...')}}